Hvordan kan yderligere vækst af Bitcoin være en fordel for tech-industrien?

Bitcoin har været i rivende udvikling i løbet af de seneste år, og det er der flere industrier, der har nydt gavn af. Her er der især tale om tech-industrien, der allerede har oplevet vækst på grund af den stigende interesse i kryptovaluta. Men hvordan ser fremtiden ud for Bitcoin og den teknologiske industri? Det kigger vi på nedenfor.

Flere arbejdspladser

 

Først og fremmest skaber kryptovaluta nye arbejdspladser. Køb Bitcoin på nettet og hjælp andre med at få et job eller med at beholde det. Fx viser nye tal at krypto-tech-industrien i Indien potentielt kan nå op på en værdi på 241 millioner dollars inden 2030. De samme undersøgelser forudser at der vil komme over 800.000 nye arbejdspladser. På global plan forventes det at kryptoindustrien vil have en værdi på 2,3 milliarder dollars inden 2026.

 

Alt det vil naturligvis føre til en samlet vækst af hele tech-industrien, men det afhænger i høj grad af fremtiden for Bitcoin. Der findes flere forskellige kryptovalutaer, men Bitcoin er uden tvivl den største, og derfor har det også den største indflydelse på de nye arbejdspladser og den generelle fremgang i hele industrien.